Äntligen hemma, igen...

Nu sover sessan i sin säng efter en kväll på barnakuten. Från 19.30-24.00 har vi varit där då hon haft tungt att andas och varit så slö hela dagen. Nu har hon fått inhalera luftrörsvidgande i tre omgångar samt fått kortison nersprutat i halsen. Hon rosslar fortfarande men nu andas hon inte lika tungt i alla fall. 

I morgon ska jag hämta ut en inhalator till henne som hon ska använda tills rosslet försvinner helt och vi ser att hon andas helt normalt. En sån där man använder vid förkylningsastma. Nu trodde läkaren inte att hon hade det men för att vara på säkra sidan så det inte svullnar upp i halsen igen så ska vi behandla henne som om hon har det nu  i alla fall. Så får vi se om det är något som hon utveckat eller om detta var en engångsgrej. Får hoppas på det sistnämda.

Hon blev i alla fall lite pigg en stund på sjukhuset och packade i och ur väskan, "hoppade" från sängen och lekte med sin vovve och sin nya kossa som hon fick av personalen för att hon var så duktig. :)Ja jag och Elina har satt på kossan en blöja så den skulle kunna kissa. :) Elina ville det.Äntligen ett litet leende! <3


Nu säger jag god natt och ska försöka sova nån timme i natt i alla fall. Kommer ligga och lyssna på Elinas andetag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0