Blandade känslor

Idag händer det.. Min fina häst åker idag ifrån mig. :( Hon åker på tillridning i Norrköping och därefter eventuellt ut till en fodervörd som ska ta tillvara på hennes kapacitet eftersom jag inte hinner och ska då tävla och träna henne. Sen får vi se vart det bär av. Mitt ego ska i alla fall inte få göra så att Beauty får det sämre än vad hon förtjänar och kan få bättre. 
 
Jag har så blandade känslor över detta. En del av mig känner sig lättad över att jag nu kommer slippa ha dåligt samvete för att jag inte hinner med. Men en annan del av mig är väldigt ledsen. Det var inte så här det skulle bli och ibland känns verkligen livet surt för det. Jag ska strax åka och möta upp Emma som så snällt hjälper mig med att köra samt som moraliskt stöd. Min fina häst flyttar ifrån mig och jag kan inget annat göra än att gilla läget för tillfället. 
 
En tung dag och jag vet inte egentligen varför jag skriver här just nu när jag sagt att jag skulle ta en paus men antar att jag bara behöver ventilera och göra det i min tysnad genom några klick på tangenterna. Jag gillar ju att blogga men just nu vet jag bara inte riktigt vad jag ska skriva om när allt känns lite tungt. Sen måste min header ändras efter att Beauty åkt om jag ska fortsätta. Jag vill inte bli ledsen när jag ser den varje gång över att jag inte har henne vid min sida längre. 
 
Har ni ens saknat mina inlägg? Eller bloggar jag bara för mig själv? 
Nu måste jag gå....
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Såklart vi saknat dina inlägg, men jag tror du gör helt rätt. Svårt att vara småbarnsmamma och ha en häst, Det kommer bli bra i slutändan.Kram

Svar: Jag hoppas det blir bra. Men just nu känns allt lite jobbigt.
Jenny Säfström

2014-02-04 @ 10:46:22
URL: http://www.marieangel.se
Postat av: Christer

Jaaaa!!! Vi har saknat dina inlägg fortsätt
Blogga det är underhållande att läsa om era
Fartfyllda dagar. Älskar dig

Svar: Älskar dig med!
Jenny Säfström

2014-02-04 @ 14:57:08
Postat av: Jennysen

Förstår att det känns jobbigt. Men du kan ju inte bara tänka på hur det känns för dig - utan för hur det är för din familj och Beauty, och prioritera därefter, så jag tycker du gör rätt! :) <3
Jag läser din blogg, men det är som ett slag i magen varje gång du frågar om nån därute läser. Förlåt om det låter hårt, men du har ju skrivit det titt som tätt "Läser ni? Ingen kommenterar ju, etc..." Och det blir ju lite som ett slag i magen när man faktiskt läser, kommenterar, men du aldrig ger ett knyst om att du läser min blogg t.ex.
Hoppas vi kan ses snart! <3

Svar: Inte meningen att låta negativ, undrar mest just för att man ser att statistiken är väldigt låg ibland. Glad att du läser och jag läser din blogg också.
Jenny Säfström

2014-02-04 @ 18:22:48
URL: http://jennysen.spotlife.se
Postat av: Patricia

Jag läser, men jag är dålig på att kommentera.
Jag lider verkligen med dig, men tror nog att det blir det bästa för alla parter just nu. Men det finns en framtid, ingen som säger att du inte har henne hos dig förfalltid du får försöka tänka så.

Svar: Ja man får försöka tänka positivt. Kul att du tittar in här. :)
Jenny Säfström

2014-02-04 @ 20:32:19
Postat av: Linda

Ja fortsätt blogga! Jag läser varje dag :)
Förstår att det är ett tugnt beslut du har tagit, men när vi har pratat låter det som det enda rätta :(

Svar: Jo det är nog det rätta för stunden. Måste bara lära mig leva ett liv utan häst. Hitta andra saker som är roliga.
Jenny Säfström

2014-02-05 @ 07:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0