God morgon

Gårdagen började med babycafé och sen en hundpromenad efter det så Elina fick sova i vagnen ute i friska luften. Hon börjar verkligen bli så stor nu. Man märker det då alla nya små bebisarna som bara är några veckor gamla börjar dyka upp där. Men men... Hon kommer alltid vara min lilla tjej. 

Vi åkte en sväng till Haninge Centrum efter promenaden och tittade runt lite och åt lunch. Zooaffären var riktigt populär och Elina blev jätte arg när vi skulle gå därifrån. Hon ville så gärna stå kvar och titta på de små gerbilerna som sprang omkring i sina burar.

Vi hade även lite filmmys i sängen med lite kex och popcorn. Ja ibland får man äta lite gottigott tillsammans och lyxa lite. Elina gillar kex! 



Och eftersom min kära mamma fyllde år så va vi även där en sväng och fikade lite, fast denna gång åt Elina clementin istället för fikabröd. Någon mat ville hon inte ha efter att ha fått syn på mormors alla clementiner.  Suck!! Haha. 

Sen drog jag iväg till stallet för att kvällsfodra hästarna. Har ju fortfarande mina pass även fast B inte är där. Usch vad tomt det kändes i stallet. :( Att ingen grå häst tittar fram när man kommer in. Måste försöka tänka nu att detta är bäst för henne femhundra gånger för att inte börja gråta. 

Hämtade hem lillfian och sen var det läggdags för henne. Hon ville hålla sin flaska själv. <3


Idag får vi se vad som händer. Funderar på att gå en sväng till öppna förskolan idag igen. Elina älskar ju verkligen att vara där och leka. Känns så himla tråkigt att vara hemma nu när vi renoverar för allt är verkligen kaos. Så jag försöker hålla mig hemifrån så mycket det går fast med en extra tanke på hundarna då också förståss så inte dom är själv för mycket. 

Alla här hemma sover utom jag. Jag är klarvaken! Känner mig fortfarande så tankspridd och kommer nog göra det ett tag. Det är svårt att sova då. Får hoppas att denna dagen får mig på bättre tankar så jag känner mig lite gladare. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0