Helt slut

Blev en lång promenad med hundarna på över en timme. Gick ganska fort så det blev en ganska lång sträcka. Innan dess hade jag ju tänkt vila som jag skrev innan men vafasiken... Kikade in på sats-appen och upp kom ett pass på telefonen som inte var fullbokat. Skulle börja en halvtimme senare så jag tog mig i kragen, sket i att jag var trött åkte mot gymmet. Ååå fyyy faaaan vad jobbigt detta pass var!! Efter 10 minuter var jag redan helt slut. Min så otränade kropp höll på att typ ramla ihop av trötthet i musklerna. Men jag kämpade på och gjorde mitt bästa. Men nu kan jag knappt röra mig så trött jag är. Orkade inte ens lyfta armarna efter för att sätta upp håret. Hahahahaha!!! Då har man tagit i!! :) 

Passet hette crosstraining och var ett slags cirkelpass med olika stationer. Och sen avslutades det med en burpies-staffett. KILL ME!!!! Alltså jag skojar inte när jag säger att detta passet nog var det jobbigaste jag någonsin gjort i träningsväg. Men man kan ju inte vara stark och uthållig när man inte tränat på länge så det kan ju bara bli bättre i alla fall. Bara kämpa vidare och göra mitt bästa som bara jag kan och inte jämföra mig med någon annan som orkar mer. 

Elina ligger nu och sover och jag kan äntligen få hoppa in i en välbehövlig dusch. Hon har fått feber lilla stackarn. Vi var på BVC i morse och hon fick sin 1:års vaccinspruta så det är den som gör sin verkan nu. Men hon har fått lite febernedsättande nu innan hon somnade så får vi hoppas att den går ner. Hon har inte velat äta annat än välling idag heller. Och nu på kvällen ville hon inte ens ha det. :( Min stackars lilla fina tjej. 

Säger god natt nu innan jag också somnar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0