Trött dag idag

Elina sover och jag önskar jag kunde göra detsamma. Hade tänkt gå på öppna förskolan nu på eftermiddagen också men Elina var för trött så har försökt få henne att somna istället för att hon ska gå runt och vara övertrött och gnällig. Vi är på jobbet för tillfället men jag ska snart försöka packa ner henne i overallen och bege mig hemmåt där två kissnödiga hundar väntar. Ibland måste jag erkänna att det känns tufft med hundar nu när man har ett litet barn. Det blir bara en massa klä på och klä av hela tiden och det känns som det är det enda man gör på dagarna förutom att mata. Men jag älskar mina hundar och det är säkert bara nu jag känner mig lite less för att det är vinter också. En promenad utan vagnen är ju så mycket enklare liksom än en med.

Är sjukt trött idag. Har så svårt att sova på nätterna. Vaknar och kan inte somna om och ligger då och glor bara. Irriterande när Elina äntligen börjat sova bättre på nätterna. Jag hoppas i alla fall att jag snart kan börja sova som vanligt igen dom nätterna jag får chansen. 






Kommentarer
Postat av: Jennysen

Sv: Jag köpte ett paket med 3 PT-pass och en T9-undersökning för typ 800:- genom Let's Deal. Så det är bara tillfälligt jag har PT. :) Men de har väldigt förmånliga program också, typ 12 PT-pass (12 veckor), T9-undersökning, kostrådgivning m.m. för 6000:- Kan låta mycket, men det är mindre än 600:-/pass vilket ju är ganska normalt för PT-pass, om det inte t.o.m. brukar kosta mer! :P

Svar: Okej.. Verkar ju rätt bra att ha en pt när man ska komma igång. Så man får lite hjälp med motivationen. Det är ju inte mycket om man jämför vad en häst kostar ;)
Jenny Säfström

2014-02-06 @ 19:35:33
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0