God morgon

Min kväll igår innan jag skulle sova vart väldigt tankspridd. Så mycket i mitt liv som måste eller borde ändras just nu som gör mig väldigt låg bara sådär pang bom när tankarna som jag försöker skjuta ifrån mig väl kommer ikapp. 

En grej som skulle behöva ändras för att jag sen ska kunna umgås med Elina och familjen mer än en helg var tredje vecka är mitt jobb. Mina tider som jag kommer gå på när jag börjr jobba i maj är helt galet dåliga och det gör att ingenting kommer hinnas med. 

En annan grej som jag verkligen försöker skjuta undan tanken på är ju hästen. Varför ha en häst som kostar dyra pengar i månaden om jag ändå inte kommer ha tiden sen när jag börjar jobba igen nu när jag har ett så litet barn. Dessutom pengarna... Jag har just nu inte råd egentligen och varje månad är en kamp för att kunna betala det som ska betalas. Varför ska en sån fin häst gå till spillo bara förr att jag ska vara ego och ha henne vid min sida medans jag väntar på att jag ska få mer tid när Elina blir äldre. Hon är en topphäst och jag vet att det inte är nån annans fel än mitt att hon har börjat trotsa och gå emot. Jag har inte kunnat lägga tiden hon behöver just nu och det har satt sina spår i en sån hyperkänslig häst. Jag vill inte men jg kanske måste inse att min tid med häst inte är nu. Min tid är på paus och kommer kanske senare när allt har blivit lite lugnare i tillvaron. Hästen som är så fin ska inte behöva stå i en box och vänta på bättre tider, hon ska vara med och få prestera och göra det hon gör bäst. Synd bara att den personen hon får göra det med inte blir jag. Än lever jag på hoppet men jag börjar mer och mer inse att jag kanske bör ge upp...

Får se vad som händer efter hon kommer hem från tillridningen. Kanske finns nån duktig där ute som söker en fin häst för träning och tävling som vill låna henne några år. Jag börjar inse att det bästa för Beauty är att få uppmärksamhet, inte att jag inte är tillräcklig för henne och att jag bara hinner med ibland. Jag finns inte där för henne så som jag vill och det gör att jag jämt bär på en sjuk ångest och ett dåligt samvete. Älskar denna hästen så mycket och hon förtjänar det bästa.. 

Nu tänker jag faktiskt ta en bloggpaus och se om jag kan hitta lite svar i mitt tänkande och se om jag faktiskt kan hitta lösningar som kan bli bra ändå utan att jag går under av depression av att förlora och ändra allt i mitt liv. 

Jag vill inte känna denna ångesten längre. Är trött på att jämt vara stressad och otillräcklig. Jag vill bara kunna slappna av...


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Du kanske skulle ta hjälp av någon med dina tankar? En terapeut eller livscoach eller nåt? Det kanske låter helt galet, men du är ju enormt driven och vill så himla mycket, precis som jag. Då måste man ju lära sig att prioritera vilket inte är det enklaste.
Jag kan inte sitta och säga "gör så och gör så", men din envishet straffar sig nog till slut, och det säger jag inte för att vara elak, utan för att det är sanningen. Börja tänk på dig själv och prioritera rätt för ditt liv nu! <3
Likaså med ekonomin - jag har sagt det förut; Det finns rådgivning genom kommunen har jag hört. Kolla upp det! :)

Svar: Jag har funderat på att ta hjälp men känns samtidigt så konstigt.

Tack för din omtanke <3
Jenny Säfström

2014-01-26 @ 10:22:03
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0