Harry och Bosse

Ja igår var vi ju iväg på playdate med Harry och för vår egen del middagsbjudning med trevligt sällskap. Som hundarna röjde alltså!! Non stop hela kvällen. Harry är bra snabb han! Bosse fick kämpa för att hänga med, och det var så roligt att se när Harry fick leka med någon i sin egen storlek. Han hade kul, vi hade kul, alla nöjda!

På kvällen gick vi ner till vattnet så barnen och Harry fick ta ett kvällsdopp. Elina badade bara benen. :) Sen avslutades kvällen med Christers hemmagjorda efterrätt som såg helt förstörd ut men var supergod ändå. Man ska inte döma kakan innan man smakat. :)







Fina grabbar!

Elina "hoppade" även studsmatta som bara den under kvällen. KUL tyckte hon! <3



Idag har vi varit och firat Julian som fyllt 3 år. Så idag vart det piratkalas för hela slanten. Men mer om det och bilder i morgon. Är för sent att börja fixa och trixa med det nu då dom är på systemkameran. Robin är den som fotat i alla fall då jag själv för det mesta var fast med en väldigt mammig och ynklig liten Elina i famnen. <3 Så tack Robin för att du tog kamerainitiativet så vi fångat några fina minnen från dagen på bild. Guld värt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0