Det blev ett träningspass idag

Yes! Jag tog mig iväg och körde ett bokat pass idag. Bokade in mig 10 min innan det skulle börja och det var ett sånt där mördarpass igen, crosstraining. Fast jag tycker nog ändå att detta var lättare än det förra jag var på för detta innehöll mindre burpies och mer ben istället. Tur det för jag hade aldrig orkat en enda burpie till efter dom jag gjort idag. Fyyyy faaaan vad dessa pass är jobbiga. Sist hade jag träningsvärk i över en vecka. Vi får se vad detta pass ger. ;)

(Bild från ett tidigare träningstillfälle) 

 Kändes skönt att få komma iväg en stund efter 4 dagars "ta hand om sjukt barn." Man kan ju inte göra så mycket då ju så nu passade jag på innan Christer skulle på bandyträning.

Nu ska jag äntligen få sova! Hundarna är kissade, Elina nattat och mat och en banan i magen. God natt! 


Kommentarer
Postat av: Jennysen

DUktigt jobbat! :D Kom dock ihåg att det inte är farligt att ha träningsvärk! ;) Det går att träna ändå, och ofta hjälper det att röra på sig! :) Däremot bör man givetvis lyssna på kroppen och vara försiktig med de kroppsdelar som känns mest! :)

Svar: Jag vet att det inte är farligt. Bara det att efter förra passet kunde jag typ inte lyfta armarna så ont jag hade. :) men tror det är bättre denna gången. Att röra sig när man har träningsvärk kan ju ibland lindra lite.
Jenny Säfström

2014-03-14 @ 11:51:01
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0