Finbesök på morgonen

God middag kanske man ska säga nu när klockan passerat 12. :) Elina är fortfarande sjuk och ligger just nu och sover här bredvid mig i soffan. Idag fick vi finbesök här på morgonen av My som var brun som en bajskorv efter att ha varit i Thailand. Hon har varit saknad av både mig och Elina och vi uppskattar verkligen att att hon kom förbi. Drack lite kaffe och åt några bragokex och bara snacka massa. Hon testade även att fota lite med min kamera så nu är det hon som bjuder på lite bilder. :)
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen hem MY!! Nu måste vi ses ofta igen.
 
Dagen kommer fortsätta att vara lugn med tanke på lilla sjuklingen. Ska ut på en promenad i solen så fort hon vaknar så hundarna får springa av sig. Ska försöka gå där jag kan ha dom lösa större delen av promenaden. Mili börjar ju bli lite rastlös nu när det bara blivit kortisar nu i några dagar så hon behöver få springa. Kanske tar med en boll och busar lite eller så klämmer jag in lite vardagslydnad.
 
Mitt sug efter ett eget hunddagis börjar komma igen och jag önskar att jag kunde hitta en lösning så att jag skulle kunna starta ett också utan att gå under ekonomiskt. För det är ju där skon klämmer, att man knappt tjänar några pengar. Visst pengar är inte allt men man måste ju kunna leva också. Sen tänker jag fortfarande på valpen också.. Typiskt...
 
Ibland är det inte lätt när det är svårt. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0