god morgon

God morgon onsdag!
 
Har fortsatt städa här hemma och tvättat en del. Passar på medans Elina sover så jag kan göra allt i lugn och ro. Sen när hon vaknar ska vi ta oss ut på en promenad med alla hundarna. Vädret är tråkigt så vi lär inte gå så långt. Den enda som tycker att det är kul att gå ut i regn och när allt är blött är Mili som inte bryr sig så mycket om vad det är för väder. Kira och Harry däremot tycker att det är kallt.
 
Får se om jag åker förbi Christer på jobbet sen eller om vi bara är hemma. Känner både för att träffa folk men samtidigt för att bara vara själv också. Lite senare i eftermiddag ska jag hjälpa Jenny med en sak i hennes stall då en veterinär kommer ut. Sammy har varit lite knackig vissa dagar så det ska kollas upp.
 
Ska fixa lite kaffe tror jag och titta på ryttareliten på svtplay och även nu passa på av en lugn stund för mig själv.
Elina har fått sällskap av Harry. :)
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Vad kul att Harry gillar Elina!!

Svar: Ja dom älskar varandra. Elina har inte skrattat så högt som hon gör med varken Kira eller Mili innan. Hon tycker det är kul att hon faktiskt kan "vinna" leksaken som dom drar i nu till skillnad mot om hon leker med de stora hundarna. Dom jagar varandra och har kul tillsammans :)
Jenny Säfström

2014-03-26 @ 16:27:41
URL: http://www.marieangel.se
Postat av: elina

Åhw vad gulliga de är tillsammans. Elinas lilla vovve ju! ♥

Svar: Ja dom är skitsöta tillsammans och man ser verkligen när dom är med varandra att dom gillar varandra. Elina har inte skrattat så högt som hon gör med honom med varken Kira eller Mili. Hennes lilla kompis ju! <3
Jenny Säfström

2014-03-26 @ 17:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0