Lite bilder så här på kvällskvisten :)

God kväll!
 
Som ni säkert förstår så har jag idag lekt lite med min nya kamera som jag köpt. Det blev en Canon eos 700D! Så nu håller jag på och ska försöka lära mig att ta fina bilder. Och många bilder har jag tagit idag men bara ett fåtal blev hyffsade. Svårt det där med de olika inställningarna och jag vill ju lära mig att hantera de manuella lägena.
 
Annars idag har jag varit iväg och skurat rent Beautys box och sen efter det varit en stund i Haninge C med mamma. Köpte en present till Charlie som fyller år i övermorgon. Sen har han och Jaya varit här en stund för att Charlie ville leka med Elinas tågbana och Jaya ville prova min kamera samt att hon skulle hjälpa mig lite med några inställningar.
 
Så nu tänker jag bjuda på lite bilder som jag fotat idag och tänk på att jag är helt nybörjare och dessutom inte har redigerat nånting.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder på hundarna blev ju inte så bra men jag lägger upp ändå för att se skillnad sen när jag lärt mig. :)
 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Vad kul, är oxå sugen på en systemkamera, ,men jag hatar bruksanvisningar!

Svar: Jo jag hatar också det och fattar ändå nada så jag hoppas på att kunna lära mig genom att prova mig fram. Kanske det tar längre tid men nån gång måste det ju gå. Eller så får jag leta efter en fotokurs man kan gå på. :)

Jenny Säfström

2014-03-03 @ 09:23:35
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0