Städdag

En morgon i lekparken och hundrastgården med alla mammor, barn och Mias hundar. Vi släppte ihop Harry och hennes Doris som är en liten papillonblandning. Dom hälsade lite och sen var det bra med det typ. Ingen av dem var väl sådär jätteintresserade av att leka idag i alla fall. Men det kommer fler gånger. Vill ju att Harry ska få en kompis i sin egen storlek. Han var mycket bättre på promenaden idag också så han gör framsteg. :)
 
 
Lite lunch på paus efter det och sen har snälla Linda kommit hit och hjälpt mig att städa på övervåningen. Guld värt! Stort tack till dig! Nu är det skinande rent och det luktar gott! :) Är så svårt tycker jag att hinna när man har en liten Elina som går och drar en i byxbenet hela tiden, lilla busrumpan.
 
 
Jaya och Charlie har varit här på eftermiddagen/kvällen och käkat och lekt. Självklart hade vi gjort våfflor till efterrätt. Känner mig helt slut nu och ska strax krypa ner i sängen. Imorgon väntar några tvättmaskiner och dammsugning av hallen. Hoppas på fint väder men det lär väl inte hända då det regnar just nu.
 
God natt!
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0