God morgon!

Utebliven bloggning igår då jag missat att jag jobbade morgon igår och därför kom 1,5 timme sent till jobbet som jag sen då jobbade in. Så hela dagen gick till jobb typ och sen var My här hemma med mig och Elina och tittade på film. 

Idag jobbar jag i alla fall kvällstid. My skulle komma förbi innan jobbet och fika lite idag med. Så samåker vi sen då vi jobbar samma tid. 

Känns som att jag inte gör annat än jobbar och sen myser med Elina. Har liksom ingen tid riktigt till att göra nåt som jag vill för mig själv men det är så det är nu när man är mamma och inte har någon häst. Försöker hinna träna två gånger i veckan och bara det är svårt. Och motivationen är skit när jag bara hinner så lite. Känns inte som att det blir något resultat av den lilla träningen och jag vill ju se att kroppen förändras. 

Känner mig ofta deppig när jag ska sova, tankar som snurrar och känslor som jag inte kan styra. Det är det värsta med att det blir kväll och alla måsten är slut. 

Jag älskar min familj, mina vänner och mina hundar! Men jag saknar ändå något i mitt liv. Känns som den där sista pusselbiten fattas och dessutom skulle jag egentligen behöva ett nytt jobb. Min rygg gör såå ont efter en dag full med slit och att man böjer sig hela tiden och plockar. Jag gillar mina kollegor och jag trivs på jobbet men frågan är hur länge min rygg orkar. 

Mitt hunddagis jag ville starta lär ju inte hända då man inte tjänar några pengar på det och jag vill ändå kunna leva. Ja ni hör ju.. Såna här tankar drabbar mig på kvällarna blnad annat. Så ligger man å grubblar på natten. Sen är många tankar på B också. 

Nää nu ska jag hoppa in i en dusch och starta denna dagen. Försöka koppla bort att alla tankar som sitter kvar denna morgon och lägga på ett leende på läpparna. 

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0