Hinner inte med nånting

Känns som att dagarna bara går när man jobbar och att man inte hinner med nånting. På kvällen när jag lyckas få Elina att somna så är jag så trött själv så jag också måste sova för att ens komma upp ur sängen dagen efter. Känns lite som en ond cirkel. Hinner bara gosa med Elina korta stunder innan hon ska sova typ och nåt annat än det hinns liksom inte med. Vill jag träna så hinner jag knappt träffa Elina alls. Och allt annat som jag skulle vilja göra för min egen skull blir inte av för att jag är för trött. Orkar ju inte ens blogga på kvällen nu när jag börjat jobba igen, och jag har massa fina bilder från i helgen på kameran som jag vill visa ju. Ni kommer få se dom så fort jag har ork och hinner. För jag vill visa dom. Det är bilder från när Jenny hopptävlar, från när vi var hos farmor och Elina badade i jacuzzin, och sen även lite fina bilder från när vi var hos Magda på Decibells namngivningsfest. 

Hur gör ni andra mammor där ute som börjat jobba igen?? Hur orkar ni fixa med saker efter barnet somnat? Vad är ert knep för att få energi? Jag känner mig helt slut... :(

Tänker bjuda på lite mobilbilder från när vi var och handlade lite igår. Elina är så duktig på att hjälpa till! Lilla sötrumpan! :)





Provsmaka falukorven lite så vi ser om den är god. :) haha! 



Vi är så stolta över vår duktiga lilla tjej som blrjar bli så stor! Älskade Elina!! 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Det andra får lixom ligga på vänt ett tag, jobba måste man och sen en stund med Elina och så får man vila sen, så gör nog alla.

Svar: Jo det är väl så.. Känns lite tråkigt bara..
Jenny Säfström

2014-05-27 @ 09:28:36
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0