Jobb och träning

Nu lider denna dagen mot sott slut. Ligger i badkaret för att värma min onda rygg en stund innan sängen väntar. Har gått bra på jobbet idag pch det kändes faktiskt som jag hann med ganska mycket trots att det var helg. Så nu är det städat på flera avdelningar i alla fall. :)


Åkte direkt till gymmet efter jobbet och tränade med Jessie. Blev ett ryggpass då det är ryggen som känns viktigast att träna upp eftersom jag har ont i den jämt. Körde 7 olika övningar med 3-4 set per övning och gånger 12 repititioner. Allt detta klämde vi in på mindre än en timme. Det gäller att träna effektivt och få upp ett flås. 


Wieeee!!


Väl hemma blev det kramkalas med en liten nakenfis. :) Hon sprang runt och luftade rumpan och åt sen lite clementin. Sen satt hon med mig när jag åt min middag och smakade varannan tugga. Sen var det pyjamasdags och välling. Och nu sover hon sött i sin säng lilla hjärtegrynet. 

Nä dags att tvätta av sig, kissa med hundarna och sen bums i säng. Klockan ringer 04.45 i morgon för job 6-15. Hur ska jag orka gå upp?? Haha! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0