Migränanfall idag.. :(

När jag nu skriver dett så har jag fortfarande ont i huvudet men är i alla fall uppe på benen. Fick åka hem från jobbet efter halva dagen idag då jag fick ett migränanfall. Höll på att spy på jobbet och huvudet kändes som att det skulle sprängas. Började må jätte illa och var tvungen att lägga mig ner. Christer fick komma och hämta mig och väl hemma så spydde jag lite grann. Verkligen inte kul!! Bums i säng och släckte ner så att rummet var helt svart. Bara ligga så stilla som möjligt och försöka vila bort huvudvärken från helvetet. Hatar när jag få migrän! Det är inte ofta det händer och oftast brukar jag hinna ta tablett innan det bryter ut men inte denna gången. Har aldrig hänt innan att jag behövt gå hem från jobbet för det då det oftast brukar komma på kvällarna när jag börjar slappna av. Vet inte varför jag fick det så plötsligt nu. Mådde ju bra hela morgonen med bara lite lätt huvudvärk. Hade tagit tablett och druckit mycket vatten. Suck!! 
 
Nu sitter jag i soffan med Elina sovandes bredvid mig och känner mig fortfarande inte helt hundra. Huvudet gör fortfarande lite ont och illamåendet kommer bara lite när jag rör mig så försöker att hålla mig så stilla jag kan. Känner mig tung i huvudet. Blir en lugn kväll för min del med andra ord. Ska försöka vila lite till, slökolla på film och bara jobba bort huvudvärken. Hatar att behöva gå hem från jobbet, skuldkänslor deluxe... Men jag hoppas att dom klarade sig idag ändå.
 
Bjuder på lite blombilder. Det lugnar allt tänkande i alla fall. :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Martina

Hej!

Vad tråkigt med migrän, jag känner igen mig i det där... En fråga bara, vilka tabletter tar du vid migrän? Kram Martina

Svar: Ja det är skit när man får så ont i huvudet så man inte kan göra annat än att ligga blixtstilla för att inte spy.
För mig brukar de receptfria tabletterna som heter Diclofenac T räcka om jag tar två stycken på en gång jag får en känning. Idag hade jag inga i min väska så tog två vanliga huvudvärkstabletter som inte hjälpte ett skit. Har ju inte migrän så ofta längre tack och lov. Hade mer förut.
Vad har du för tabletter? Kram
Jenny Säfström

2014-05-30 @ 23:49:12
URL: http://martinisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0