Kallt i huset så man går runt och fryser.

God morgon!
Har lämnat Elina på dagis och även gått en väldigt blöt och regnig hundpromenad. Hade tänkt träna på gymmet idag innan jobbet men tiden sprang iväg lite då Elina inte ville vakna i morse. Så får ta träningen en annan dag. Är jätte kallt i vårt hus nu. Har satt igång flera element som under sommaren varit avstängda och hoppas på att det värms upp lite under dagen så det är varmt och skönt när jag kommer hem från jobbet ikväll.
 
Har tänt doftljus och ätit frukost i lugn och ro. Och ska nu sätta mig under en filt en stund och lyssna på en economistas podcast. Gillar verkligen blondinbella alltså. Hon är väldigt smart, driftig och otroligt viljestark och det är precis en sån människa som jag behöver hjälp av just nu för att hitta ny motivation till livet och vardagen.
 
En annan person som jag verkligen också tycker är så bra är Linn Olsson, som är mycket yngre än mig men som redan nu är hur driftig som helst och bara kör pang på med allt hon vill. Dom två personerna klarar liksom allt känns det som.
 
Min frukost med tända ljus gjorde det i alla fall lite "varmare" här hemma.
 
 
 
 
 
Ha en fin dag i regnet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0