Kaninerna är här

Nu har jag och My varit och hämtat våra gäster Danza och Melvin som ska bo här i en vecka. Trevligt med lite fler djur hemma även om Mili just nu går omkring och piper för att hon vill in till kaninrummet. Hon kommer nu stå fastklistrad vid dörren dit varje gång vi är på övervåningen i hopp om att få gå in och titta på kaninerna, hon är besatt!

Välkomna hit Danza och MelvinMelvin (madagaskarfärgade, bruna) är dessutom en kanin som kommer från djurens chans som tar han om övergivna djur. Han blev upphittad i Örebro där han strosade runt och blev infångad och håller nu på att socialiseras. Så han är fortfarande lite stressad och skygg, men det går sakta framåt säger Jenny som nu är jourhem åt honom tills han får sitt eget hem att bo i. Så jag kommer vara lite försiktig med honom när jag hanterar honom så han inte blir skrämd. Elina kommer mest få klappa på gamle Danza som är 9 år och livserfaren. 

Ha en trevlig semester nu Jenny så tar jag hand om dina små ninisar! :)

Passar även på att säga god natt till alla andra nu efter en väldigt trött arbetsdag som inte riktigt blev som tänkt. Så kan det gå ibland :) 

Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Tack Jenny! Det är fantastiskt här nere på Kreta, och tack för att du är så fantastisk och tar hand om mina kaniner! :)

Svar: Jag måste säga att jag är lite avis på dig som är i solen.
Kaninerna mår iaf bra! :)
Jenny Säfström

2014-09-20 @ 10:00:28
URL: http://Jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0