En sån där trött dag igen

Min energi på dagarna är verkligen på noll. Känner mig ständigt trött och hängig. Hade Elina hemma idag från dagis eftersom jag var ledig så vi har sen varit hos mamma/mormor en bra stund. Jag somnade i hennes soffa som vanligt nuförtiden och jag känner ändå att jag inte är utvilad. Önskar att man kunde gå och träna eller nåt sånt så man får igång pulsen lite mer och kickar igång lite endorfiner men det är ju väldigt svårt när man har ont konstant. Kanske borde prova att köra lite överkropp med lätta vikter bara och se hur det känns. 

Nu sitter jag i badet i alla fall med en ansiktsmask och har lite egentid en liten stund. Christer och Elina bygger pussel där nere. 


Idag vart det typ dietmiddag kändes det som. Kyckling, ris och grönsaker. Och jag valde bort såsen då vi bara hade lite sås kvar. Tänkte att äsch jag är ju ändå rätt van att käka torr kyckling från tävlingsdieten. Inte för att det är speciellt gott men det är mat i alla fall. 


Ska bli intressant sen och se hur pass snabbt jag kommer komma igen sen efter födseln. Känns just nu som jag lagt på mig en hel del. Men det ska nog gå bra. Får styra upp mina matvanor lite bättre sen bara. Tror att gymmet kommer bli lite som mitt andra hem sen när jag inte har hästen. Fick dessutom ett mail idag om att mitt gym här hemma där jag bor kommer ha längre öppettider från och med nu också så det är kanon ju. Då kan man träna både supertidigt innan jobb eller sent efter om man behöver det. 

Måste ta tag i tvätthögen som ska vikas och läggas in i garderoberna som ni såg bakom mig på bilden efter mitt bad också. Den tråkiga biten med att tvätta. Men skönt sen när man har rena kläder att sätta på sig. :)

När Elina somnat sen är det tänkt att vi ska kolla på nån film. Båda är lediga i morgon så då gör det inget att kvällen blir lite senare än vanligt. Hoppas bara vi hittar någon som verkar bra på via play eller Netflix. 

Nä nu ska jag njuta en stund till innan det är dags att kliva upp från varma badet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0