Gårdagens stallvistelse

Igår fick alla hundarna följa med till stallet då jag redan innan visste att jag skulle vara helt själv där då jag kom ut så sent. Jacson var jätte blöt så han fick stå under sitt fleecetäcke medans jag mockade och fixade allt. Kollade sen genom honom lite snabbt, satte på träns och reflexer och tog med alla hundarna för en mysig barbackatur på åkern. En supertaggad häst och tre vilda hundar hahaha så himla kul!! Då var alla motionerade sen, perfekt! :) Harry hade lite svårt att hänga med ibland så vi fick stanna och vänta in honom några gånger = perfekta tillfällen att träna på halt. :)

Älskade djuren!! <3



Efter turen så hade Jacson torkat ganska mycket då han fått behålla täcket på när jag red så då kunde jag borsta honom och pyssla med honom bättre. Han njuter verkligen när man pysslar om honom, min fina kille! 

Gick även ut till kaninerna och gav dom deras mat och två små morötter var. Hann inte stanna hos dom så länge igår så får prata lite extra med dom sen idag istället. Älskar alla mina underbara djur! <3 





Christer är min andra halva, min älskling och mitt liv jag inte vill vara utan. Min man, bara min! 

Elina är mitt hjärta som slår och håller mig vid liv. Mitt älskade barn som jag älskar mer än mig själv och mest av allt!

Mina djur är min själ, och utan dom skulle livet vara grått och trist och inte alls ha lika mycket kärlek och skratt och gosiga stunder.

I need them all!!! <3 <3 <3 
Älskar er alla! 




Kommentarer
Postat av: Marieangel

Det lät ju mysigt att vara ute alla fyra på tur:-)Ha en fin dag!

Svar: Det var det också. Synd bara att det var så mörkt :)
Jenny Säfström

2015-01-27 @ 09:22:53
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0