Nu jäklar satt den!! :D

Alltså ni anar inte hur glad och stolt jag är just nu! Min fina fina fina Jacson gjorde idag 3 stycken KLOCKRENA galoppfattningar på Hammarby gårds ridbana!! Har inte kunnat galoppera någonting på ridbanan eller ridhuset innan då han blivit stressad och bara försökt rusa iväg då det är så trångt, men efter MÅNGA galoppfattningsträningar på ängen samt att Anna klättrat massor i skogen med honom dom två veckorna hon hade honom så orkade han äntligen göra 3 KLOCKRENA fattningar! Så himla stolt över honom nu!! :) Tänk vad så lite kan göra så mycket!! DUKTIGA, FINASTE JACSON! <3
 
Bild från när min vän Camilla galopperade honom på ängen. Har inga bilder på när jag rider ju...
 
 
 
Och från det ena till det andra så är bloggen skit dålig just nu pga av min trasiga telefon. Håll ut!!
 
Jag hinner ju inte sätta mig vid datorn så ofta så jag tycker det är jobbigt nu när jag inte kan uppdatera från telefonen. Eller kan kan jag väl men jag kan inte ta med några bilder då kameran är paj och det känns tråkigt. Okej nåt inlägg då och då utan bild går väl an men jag tycker det känns roligare och mer levande om det är lite bilder.
 
Nu ska jag sova och drömma om Jacsons fina fattningar. Även om vi bara galopperade typ 3-4 galoppsprång så var det ändå sååå himla roligt! Ville ju sakta av innan hörnan så han inte skulle känna sig trängd.
 
God natt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0