Regniga midsommarafton

Ja vad hade man förväntat sig av svensk midsommar. Och jag har desutom jobbat hela dagen nästan. Skulle ha slutat 18.40 men då vår chef missat att alla butiker i Stockholm skulle stänga kl 16 idag så fick vi gå hem redan 16.40 WOOOHOOOO! Någonting bra med denna kaosdag.
 
Har ätit en fet pizza till midsommarmiddag och nu sitter jag med godis och cola. :) Har jag sagt att denna veckan är min svullovecka??
 
 
Nästa vecka blir det andra bullar, då ska jag styra upp färdiga matlådor igen innehållande bra, fettsnål mat och inte massa onödigt socker. Tänker tillbaka på förra lördagen när jag stod där på scenen i mitt livs form. Så vill jag se ut jämt, även om jag vet att det inte går att ha tävlingsform hela tiden.
 
 
 
En sak som är säker är ju i alla fall att den kroppen inte kommer fram av massa godis i alla fall! :) haha! Men ibland får man unna sig lite gottigott!
 
Har varit i stallet och nattat hästarna idag också och pussat och borstat på Jacson som var helt dyngsur. Han hade varit nakenfis idag trots regnet. Fast han såg rätt nöjd ut ändå, men jag struntade i att rida då jag inte ville lägga på sadeln när han var så blöt. Blev en myskväll istället med massa kli bakom öronen som är hans favorit. <3
 
(gammal bild)
 
Ska gå och lägga mig om en liten stund och njuta av en stor säng alldeles för mig själv så jag kan bre ut mig. :) Elina och Christer är ju hos farmor Lone så jag är solo med alla hundar. Fast känner jag mig rätt så lär alla hundarna trängas med mig i sängen nu när jag är själv, mysigare så. :)
 
 
I morgon väntar ännu en jobbdag med fullt ös. Hoppas jag känner mig piggare då än vad jag varit idag.

God natt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0