Alltså min häst är nog världens snällaste på riktigt. <3

Idag hade det ju gått 7 dagar sen jag behandlade benen på honom så nu var det dags igen. Och tror ni inte att min pannlampa har slutat fungera bara för att jag skulle stå i mörkret och tvätta, men som tur är så har jag ju världens snällaste häst som finner sig i allt. Band fast honom i stalldörren så jag skulle få ljus från stallet och där stod han så snällt genom hela behandlingen. Älskade häst! <3 <3 <3




Han försökte inte gå in eller någonting. Han bara stod och väntade tills allt var klart! :)

När behandlingen var klar fick han stå i stallgången och vänta där medans jag fixade klart allt i stallet och matade kaninerna. Benen ska ju självtorka så medlet sugs in i huden. Han har ju inte vackra ben direkt, stackarn. Men jag ger inte upp om jag så ska behövs tvätta och smörja varje dag i hela hans liv. Allt för att han inte ska få ont i alla fall! 

Knävecket vänster fram


Och så båda bak som är värst.. :(



Kan ni förstå nu varför jag klippt benen? Inte är det för snygghetens skull i alla fall. Måste ju liksom komma åt och greja med alla salvor och krämer. Han är känslig i huden min fina kille. 

När allt fix i stallet var klart så borstade jag av honom med hans nya magic brush som är fantastiskt bra!! Tummen upp för den! Massa päls lossnade trots att han fortfarande var blöt. 



Älskar dig Jacson! <3 

Nu blir det en snabb dusch och sen sovdags. Klockan är ändå 00.22.. :) 
God natt!



Kommentarer
Postat av: Jenny

aj aj det såg inte alls skönt ut :o Vilken sötnos till häst du har! :D

Svar: Nä det ser inte skönt ut men som tur är så är han så snäll när man grejar och smörjer. Han kan på sin höjd lyfta benen lite men annars låter han mig hålla på med såren. <3
Han är helt underbar! Älskar honom!
Tack!
Jenny Säfström

2015-03-21 @ 07:46:01
URL: http://www.preciousuncover.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0