Träning, träning, träning

Känns som mitt liv just nu mest betår av träningstankar då det är så kort tid kvar tills tävlingen. Just nu är jag precis hemkommen från ett sent pass på gymmet och står och förbereder massa matlådor. Alla kommer inte bli helt klara då jag saknar vissa råvaror men hälften blir i alla fall kompletta så det är bra.
 
 
Ska äta mina äggvitor innan jag går upp och duschar sen också och sen blir det bums i sängen på en gång.
 
Många inlägg om träning och så nu men det får vara så. Jacson mår bra och rids han med men kanske inte fullt lika länge varje ridpass eller fullt så mycket. Måste focusera på att förbättra min kropp så mycket det går nu. Jag vill såååååå gärna klara detta och åka därifrån med fina resultat, det skulle vara så kul!!
 
Mitt sötsug heter duga och jag vill typ mest av allt just nu ha en daimstrut! Såååå jäkla gott! Varför är allt som man inte får äta så himla gott så man blir suktad hela tiden. Att vara på jobbet är rena tortyren då man är omringad av godis överallt.
 
Hundarna har fått klorna klippta idag och sitter nu och suktar efter den goda kycklingen. :) Inte lätt att vara hund heller när allt som lagas doftar så gott.
 
Så här ser min dagliga mat ut varje dag och har gjord det den senaste en och en halv veckan.. Varför variera liksom??!! :)
 
 
 I morgon är det jobb som gäller på dagen och efter det blir det mys med Elina, stall och gym. Tror att ett tungt benpass väntar enligt schemat.
 
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0