En kväll med min fina Elina

Efter en trött förmiddag som jag efter att jag lämnat Elina på dagis spenderade i sängen och på en regnig promenad med hundarna så kom jag till slut iväg till jobbet i tid även om det idag var väldigt motigt. 

Regn, regn och mera regn...


Väl på jobbet däremot har det gått bra och jag fick en hel del gjort trots mina få timmar så det känns skönt. Tiden gick fort och jag fick sen åka hem till lagad middag och efte maten ta ett långt bad med favvotjejen. När vi badat klart och hade tvättat håret på båda och tvättat oss ordentligt så vi var alldeles skrynkliga så sa hon, "vet du mamma, jag älskar dig" och kan man känna sig mer älskad än när hon säger det. Jag tror inte det! <3 

Och nu har vi precis tänt ljusbrickan i vardagsrummet då det kom en kille som sålde ljus för röda korset. Så vi köpte ett rött ljus som Elina valde för det goda sakens skull. 


Passar inte alls med de andra ljusen men vad gör det när Elina valt. :)

Så nu äter hon lite blåbär och en kvällsyoghurt, sen är det sovdags. 


Efter nattningen ska jag ut och mata kaninerna och sen ut med hundarna på kvällspromenad så fort Christer kommer hem från sin bandyträning. Sen är det bara tvätten i torktumlaren som ska vikas och läggas in också innan jag kan gå och lägga mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0