Då var denna lördag slut

Denna lördag har varit relativt lugn. Började med att gå upp kl 7 med Elina då hon vaknade. Sen satt vi bara i soffan en lång stund innan vi åt frukost och målade samtidigt. Eller jag åt och Elina målade. Hon hade fått en skvätt välling på morgonen i hopp om att hon skulle somna om men det gjorde hon ju inte. 


Sen sov vi middag tillsammans i soffan innan lunchen. Tog sen en lång promenad med hundarna bort till dit Jane och Giri ska flytta in i deras nya hus. Tog en fika och tittade runt innan vi åkte bilen hem då jag hade så ont i ljumsken. 

Sen åkte vi direkt ut till stallet allihopa och fixade åt Jacson och kaninerna. Myste i hagen och gav morötter. Ingen mening att försöka mig på att rida när ljumsken har en dålig dag. Vill ju gärna kunna gå lite i morgon när jag ska vara hästskötare och chaufför igen åt Jenny som ska tävla.




Känns tråkigt att inte kunna rida när jag vill. Men vad ska man göra när det gör ont. Bara gilla läget antar jag. 

Vi köpte med kinamat hem och sen har vi kollat på en film med chips och dip och lite lördagsgodis. Så nu är det dags att krypa ner i sängen. Blir en tidig morgon för mig i morgon. 

God natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0