Kalaslördag

Idag vankas barnkalas för Felicia som fyller 1 år. Men innan vi ska dit så försöker jag göra lite nytta här hemma. Projekt "Elinas rum" är i full färd. Synd bara jag har så lite tid åt gången. Men nu river jag tapet för fulla muggar. :) 


Väntar in tapetångaren som ska svalna innan jag kan fylla på med vatten nu bara. Hoppas på att hinna en bra bot till innan jag måste hoppa in i duschen och göra mig redo för kalaset. 


Kommentarer
Postat av: Linda

Ett tips är att använda en 15 cm spackelspade istället för stekspade. Den är fastare och man kan liksom skära igenom tapeten. Jag värmde upp/blötte en yta, skar upp ett ingångshål till grunden, trycker och liksom lyfter upp hela tapeten och fortsätter att värma upp framför. Tar det stopp så skar jag igenom med ena hörnet av spackelspaden och gick vidare. Ett tips är att jobba i huvudhöjd och neråt och sen resten och uppåt.

Svar: Grillspaden funkar prima. Allt lossnar jätte lätt. Hade ingen spackelspade hemma så tog det bästa jag hittade i gömmorna. :) har bara en pyttebit vägg kvar nu sen är jag klar med rivningen.
Då är det bara det tråkigaste, spackla å slipa innan det roliga målning å tapetsering kvar.
Jenny Säfström

2015-10-17 @ 16:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0