Att vara gravid med en lätt depression är ingen dans på rosor alla dagar

Som många vet så har jag ätit antideppressiv medicin väldigt länge innan. Sen när jag fick reda på att jag var gravid så har jag trappat ner men nu för någon vecka sen kom ett jätte bakslag... Så nu trappar jag upp igen och dessa dagar är jag som en tickande bomb. Ena sekunden gråter jag för att i nästa vara glad. Och att dessutom lägga på lite gravidhormoner på det och dessutom att ha slut på pengar å det endast är den 16:e gör ju inte mina känslor och min stress mindre. 

Måste skärpa mig ordentligt med utgifter nu. Inget jäkla köpande bara för att. Har en tendens att göra lite så har jag märkt när jag mår sämre och har sämre dagar.. Det gör mig glad för stunden. 

Nu hoppas jag bara att medicinen ska kicka igång snart igen så jag kan börja känna normalt igen. Tänk att en liten tablett med lite extra hormoner kan gör ens vardag så mycket lättare. Att min kropp själv inte producerar detta hormon som den ska är ju bara för typiskt. Men är man en stressad människa med för höga krav och för mycket vilja så blir det tyvärr oftast pannkaka till slut. 

Idag ska jag bara ta mig genom jobbdagen och klura på hur jag ska göra nästa månad för att inte ha slut på pengar innan månadens slut. Ska fan lämna alla mina kort hemma eller nåt så jag inte kan köpa den där drickan på jobbet eller den där lilla chokladen. Många bäckar små... 

Jag som brukar ha stenkoll.. Men vet inte vad som hänt, känner mig lite förvirrad själv faktiskt. Men det ska gå att ändra. Måste bara klura lite. 

Fick i alla fall lite sovmorgon idag även om jag inte kunde somna om. Har legat i sängen och bara tänkt. Att tänka är jag en fena på, tänker oftast alldeles för mycket. Ska hoppa in i en dusch och bara vara en stund. Christer har åkt med Elina till dagis och jag kan ta det lugnt innan jag måste åka. Hatar att vara så impulsiv ibland. Ett personligt inlägg men känner att det kan vara skönt att skriva av sig när man mår dåligt. Och just nu har jag lite dåliga dagar. 


Mitt ljus, min stjärna, min älskade Elina! <3


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Vet hur det känns, jag tröstshoppar oxå ibland och visst det känns bättre för stunden men aldrig bra i långa loppet. Stor Kram

Svar: Nä det är inte bra.. Måste som sagt skärpa mig. Kram
Jenny Säfström

2015-09-16 @ 12:01:44
URL: http://www.marieangel.se
Postat av: Jennysen

Men fina fina du. Ta hand om dig. Jag har också slut på pengar och Sammys veterinärräkningar hänger över mig. Inte heller så kul! :(

Svar: Känns skitjobbigt när man inte har pengar. Tufft när man tappar bort sig själv så pass att man tappar kontrollen.
Jenny Säfström

2015-09-16 @ 16:08:09
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0