Idag fick jag lära känna en ny fin häst

Nu har Jacson fått på en ny sko på sin skolösa hov. Snabbt, smidigt och välgjort som vanligt! Så nu får jag bara hoppas att herr Jacson slutar att trampa på sig själv hela tiden så skorna ramlar av. 

Var förbi Lyckås ridsportaffär innan idag också då jag hört att dom hade benskydd i strl XL. Köpte på mig fyra stycken på öppet köp i hopp om att dom skulle gå runt hans tjocka ben och YES!! Det gick precis! :) har ju beställt skydd från England också men känns bra att ha att byta emellan om några är skitiga eller blöta. Dessa var dessutom med mysigt ludd. Tyvärr fanns inte XL storleken inne i svart så fick bli ett par mörkbruna, men jag får nog vara glad att dom passar överhuvudtaget så då kan man inte vara så kräsen med färgen. Tyckte att dom var snygga i alla fall!


Köpte även en ny burk med fyra ess hästsalva.


Och igår handlade jag faktiskt marinblåa fleecelindor på rea också på Tungelsta häst och hund.


Gäller att passa på när det är nedsatt pris. :) så nu ska han nog klara sig ifrån slagskador på benen. 

Eftersom Elina var med i stallet när hovis var där också så ville hon ju självklart rida lite också, så det var ju klart att hon fick göra det.




Och självklart provade vi nya skydden också även om hon bara skulle skritta fram och tillbaka på grusvägen. Så fin så!

När allt var klart i stallet så åkte jag hem och lämnade Elina till Christer. Sen fortsatte jag ut till Tessans fina sessor Fiona och Cindy. Jag har nämligen fått provrida Fiona idag i fullt fräs. Ska ju rida henne på rasparaden där på östgötamässan där kallblodsgaloppen hålls som vi ska vara med i. Så då kände vi båda att det var bäst att jag provar henne lite innan det. En väldigt trevlig häst med otroligt mjuk trav!! Som att sitta i en soffa. Man rörde sig inte en millimeter i sadeln. Och hennes sadel var helt underbar! Såååå skön att sitta i. Synd att den sadeln jag köpte till Jacson först är lite för bred för honom för det är en exakt likadan som denna. 


Kul att få rida en annan shirehäst. 

Nu väntar bara den efterlängtade sömnen. Ska bli så skönt att få lägga sig. I morgon ska jag ju jobba igen så bäst att försöka sova ordentligt. Ska ju till läkaren i morgon också med min trasiga ljumske. 

God natt! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0