Long time no see

Heeeeeej igen!
Äntligen en liten lucka för att hinna skriva lite här. Kommer nog tyvärr vara lite så här nu på bloggen när jag har en liten småtting här hemma igen som helst av allt ligger i min famn 24/7. Men det är mysigt så då får bloggen bli lite lugn vissa dagar så får jag skriva ikapp andra om vad vi haft för oss helt enkelt.
 
Regnig dag idag så vi har en innedag. Elina fick vara hemma idag då jag var för trött i morse för att ta mig upp ur sängen är jag äntligen lyckats få Evan att somna om. Elina klagade inte och tog sovmorgon hon med. Ska försöka ta oss iväg sen och köpa nytt hö till ninsarna. Börjar ta slut igen, dom har ju fri tillgång så det går en hel del. Dom små sötnosarna. Önsar att Mili inte var så jobbig när det gäller dom bara så man kunde göra lite mer med dom när hundarna är i närheten. Måste hitta den nya selen som jag köpte förut som är spårlöst försvunnen här hemma någonstans. Fattar inte vart jag kan ha lagt den.
 
Kommer komma ett inlägg senare med bilder från när jag var med Jenny och tävlade dressyr i söndags, men nu får ni lite söta bilder på ninsarna så länge.
 
 


Kommentarer
Postat av: Marie

Skicka lite bilder på evan och mej<3

Svar: jag håller på med bilderna nu på datorn å sorterar. skickar på fejjan
Jenny Säfström

2016-04-28 @ 15:35:33
URL: http://www.marieangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0