Wi-fi 😃😃👏🏻👏🏻

Heej och äntligen! Wi-fi på en strand idag, sweet! Vi har badat och solat hela dagen idag och till och med lille Evan njöt när han var i vattnet. Ljummet men ändå svalkande, sandstrand och långgrunt. Perfekt för Elina och mormor Jessie. (Christers mormor)

Vi har väldigt dåligt wi-fi där vi bor så det går typ inte att uppdatera. Appen hänger sig och bilderna jag vill visa blir inte uppdaterade.

Vi har i alla fall tillbringat alla dagar utom idag hemma vid poolen. På kvällarna har vi åkt både till Chania och till Platanias där vi var förra året. Just där vi bor finns typ ingenting, en liten miss när vi bokade. Så det är buss som gäller när vi vill göra saker.

Har ju berättat om den där hästen på ängen och hundvalparna. Igår såg jag även en ko som stod på exakt samma sätt som hästen, helt ensam. Dom har så skev djurhållning i detta land så man blir helt olycklig själv av att se på det.

Ikväll blir det middag på bästa restaurangen igen. Vi har bokat bord till klockan 19. Bra service, barnvänlig personal, ASGOD mat och mysig miljö. Åt där igår och förra året också. Alla har varit nöjda med maten inklusive Elina som är superkräsen.

Evan är mest glad hela tiden och Elina ganska gnällig förutom när hon är i vattnet. Där njuter hon och skrattar som bara den. Simmar runt med sina orangea armpuffar och vill att alla ska titta på henne. Vi har det bra även om jag längtar hem lite grann (typiskt mig). Saknar min lilla Harry.❤️

Nu ska jag läsa min bok, men innan det ta ett till dopp i det blå. Gäller att passa på när båda barnen sover siesta.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0