Nu är den värsta julstressen över..

Nu har julafton och den mesta stressen passerat och man kan börja andas ut lite igen. Längtar tills jag sätter igång Jacson igen efter hans julvila och kan börja ta tag i hans vidareutbildning. Bara mitt dumma bäcken vill samarbeta. Har även beslutat mig för att vi ska byta stall. Vi kommer flytta till en ridanläggning med ridhus, belyst ridbana och ett stall som har spolspilta. Flytten kommer förmodligen ske i månadsskiftet jan/feb och det kommer nog bli jätte bra även om jag kommer sakna att ha honom så nära hem. Men träningsmöjligheter och framförallt en spolspilta är ju guld med tanke på hans känsliga ben som behöver tvättas lite då och då ordentligt med bakteriedödande schampo. Sen att han får en större box och kommer kunna gå med sina tidigare hagkompisar är ju också guld värt! Det kommer bli bra!Julafton var mysig med massa god mat och barnen fick MASSA julklappar. Nästan så man fick hjälpa till att öppna då dom tröttnade lite efter hälften och ville leka med det dom redan fått.😊 Elina var så lycklig när hon äntligen fick sitt efterlängtade stall med hästar. Evan fick bland annat en liten tax som han älskar svansen på. Men annars tyckte han nog mest att pappret, snöret och alla kartonger var roligast.😂

Annars har det inte hänt så mycket innan julafton. Den vanliga julstressen att hinna allt man ska hinna och bara fixa massa. 


Och nu denna vecka blir det fler julfiranden med resten av Christers släkt. Igår var vi hos mamma.😊 Idag ska vi till Taki och Marie. Mycket firande blir det. Men det är bara roligt! 

Idag ska vi även försöka ta oss iväg en sväng och se om min klippnaskin går att laga. Den vill inte fungera som den ska. Kolla lite affärer kanske på en gång och se om vi hittar något billigt som vi behöver på rean. 

Kommentarer
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Wow vilken häst. Så fin!

Svar: Tack! 😀😀😀 ja han är vacker min dunderklump. Roligt att du tittat in här.
Jenny Säfström

2016-12-26 @ 17:12:45
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vart ska du flytta? Till Camillas och Josefines stall på Ekeby eller? Tänkte eftersom du skrev "hans gamla hagkamrater"? :)

Svar: Ja precis. 😀 har fått en stor box där
Jenny Säfström

2016-12-27 @ 06:45:22
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0