Ninen fick komma in en stund

God dagens!

Förutom lek hela morgonen med Elina och hennes leksaksdjur så satte jag mig nyss och försökte knåpa lite mer på designen. Lyckades med Lindas hjälp över sms få bort understrykningar och lite reklam. Sen ändrade jag lite på texten igen men lyckades inte ändra kommentartexten, så den får jag klura mer på. Måste ha missat någon kod. Hmm, tycker detta är jätte svårt men vill så gärna bli duktig. Inte lätt när man blandar ihop allt och får allt till en enda gröt. :)

Adrian var här en stund förut också då Robin är här och hjälper Christer med en dörrkarm samt några lister mm.. Tog in ena kaninen medans hundarna var ute men Adrian var inte så intresserad. Däremot var Elina väldigt glad att få ha "sin" kanin inne en stund. :)




Rafflan är den som är tamast så det fick bli hon som fick skutta lite inomhus. Fast mest ville hon sitta på handduken som inte var så hal som golvet. Önskar vi kunde ha kaninerna eller åtminstone en kanin inne. Men Mili är för jobbig då tyvärr. Hon klarar inte riktigt av det då hon helst vill smaka på dom.

Nu måste jag kasta mig in i en dusch, sen vankas kalas för Theo som fyllt 2 år och sen blir det städning av huset och lite mer "ändra bloggdesign försök" på kvällen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0