En dag på husdjursmässan

Go kväll!! 
Idag har jag och Elina tillsammans med Jaya och Charlie spenderat dagen på husdjursmässan i Kista. Den var inte alls lika stor som när man själv var liten. Då var det två stora mässhallar med MASSA djur överallt. Nu var det endast en hall som var rätt liten ändå och inte alls lika mycket djur. Lite tråkigt tyckte vi vuxna men barnen hade väldigt kul i alla fall. Dom fick köpa godis, munkar, ett litet låtsasdjur var, rida ponnyridning två gånger, klappa får, klappa orm, ha papegoja på armen och springa runt bäst dom ville hela dagen. 
Dom fick även köpa med sig varsin ballong hem. Charlie har tydligen lekt med den ända sen han kom hem. Hans ballong blev en Olof från frost, Elina valde en rosa häst med vingar. 


Jag själv shoppade en kaninsele för 10:- och ett 3m långt blått koppel så kanske det blir lättare för Elina att gå med kaninerna när det är lite längre. Det vi har sedan innan är ju så kort.


På vägen hem svängde vi förbi Mc Donalds så vi fick i oss lite mat och sen vidare hem för att lämna Jaya och Charlie. Sen parkerade vi bilen hos mamma och gick in där en stund då hundarna varit där under tiden vi var borta. Drack lite kaffe och åt sockerkaka innan vi åkte hem igen. Sen har Elina fått vara inne med Christer medans jag gick ut på promenad med Mili. Vi körde en träningspromenad med massor av fotgående. Nyttigt för lilla stressMili. Provade även att göra den så kallade "apan" när vi passerade en lekplats. Nästan helt bra. :) Bara ena tassen som åkte ner lite tidigt hela tiden.Fryslorten Harry fick stanna hemma i värmen. Han fryser ju som bara den nu när det var hela -14 så endast lite snabb-kissrundor för hans del. Men tränade lite med honom också när jag kom in. Håller på att lära honom att "sitta vackert" :) Fick hjälp av Elina att mata fiskarna nu innan läggdags också så nu är nog alla djuren glada.Och NU har både jag och Elina bäddat ner oss i sängen med hundarna. Dags att försöka sova lite efter denna väldigt lyckade dagen.

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0