Hemmadag

Idag har Pia varit här hela dagen. Vi har pärlat med Elina vilket resulterade i att vi satt kvar och pärlade även när Elina tröttnat. Haha, så typiskt! 😂

Sen har vi mesta tiden suttit ute på baksidan. Druckit Cola Zero och svettats typ. Fyllde vatten i bassängen så Elina kunde bada och sen när Christer kommit hem så åt vi alla pizza tillsammans. Och då hade även Sofia och Julian kommit hit så dom åt också. Perfekt för Elina som blev glad att kunna leka och bada med Julian.

Jag och Pia drog ut med hundarna direkt efter middagen till skogen. Skönt med skogspromenad. Så fridfullt!

Och vet ni vad?! Min mal som jag haft sen jag var 18 år dog idag.😳 helt chockad när den låg upp och ner på botten på eftermiddagen. Den levde i morse, så konstigt. Slängde den faktiskt i soporna då jag tyckte den kändes för stor att spola ner i toan. Eller borde man begrava den? En fisk liksom??

Har påbörjat gräsklippningen också tills trimmerns batteri tog slut. Och nu ska jag sova, förs av alla. Min hals har ju gjort ont hela dagen och jag börjar känna mig lite tung i huvudet så det är nog någon dum förkylning på G. God natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0