En dag på Gröna Lund

Igår var vi iväg till Gröna Lund! Jag, Elina, Charlie, Jenny, Natalie och Albin. En riktig heldag! Evan fick vara hemma med Christer och hundarna. Han tar ju flaskan jättebra så det var nog mest mina tuttar som led under dagen. Fick springa på toan och pumpa några gånger.

Började med att vi träffades och väntade in Omar som skulle passa Jennys yngsta son David. Så under tiden hoppade alla barn studsmatta hemma hos henne. Sen begav vi oss mot tågstationen. 


Taggade barn och vi vuxna på helspänn. Barnen var ju lite överallt hela tiden, haha! Sen käkade vi lite Donken innan vi tog båten. 


Väl framme inne på grönan var det full rulle med karusellåk. Vi började med den sidan där Elina kan åka också.


Självklart skulle donnan sitta på en häst! ❤️

Charlie åkte nyckelpigan Hahaha!! Elina vågade inte så vi tittade på.


Men veteranbilarna var roliga! :)


Sen vart Elina trött och somnade i vagnen så då passade vi på att gå över till "stora" sidan så de stora barnen fick åka massa sånt som Elina är för liten för. 


Charlie spanade ut på alla båtar som åkte förbi.


När Elina sen vaknade åt vi pannkakor som vi tagit med och sen gick vi två varv i lustiga huset innan vi till slut åkte lite åk på "lilla" sidan igen innan hemgång.

Just det, jag vann även ett vars ett gosedjur till Charlie och Elina på bollkastning. Charlie valde Batman och Elina Sven från frostfilmen.
Nöjda, trötta barn på vägen hem och vi hade en riktig toppendag! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0