Träning med Suki-tok och BVC

Igår hade jag och barnen och mamma en lugn dag hemma den mesta tiden. Charlie och Elina fick vara hemma från dagis eftersom det blev så sent på grönan dagen innan. 

Jag åkte iväg en timme på privatträning med Suki på förmiddagen och fick massa bra tips och trix jag ska jobba med nu. Så roligt att träna när man får hjälp och man märker att poletten trillar ner mer och mer både på mig själv och på Suki. Vi jobbar mycket med hennes rädslor och sin ängslan. Kommer krävas mycket jobb och tid. Men jag ska kämpa. Hon har ju mer och mer blivit "min" hund då hon följer mig vart jag än går och blir helt tokig när jag "försvinner".  Gick vår powerwalk sent på kvällen också så hon fick sin dagliga riktiga motion när det blev svalt och passade även på då att göra lite självförtroendeövningar såsom lägga tassar på bänk, hoppa upp på föremål samt övade lite nosduttar som vi fått i läxa. ☺️ svansen kommer upp mer och mer även om det går sakta. 

Hade i alla fall magväska med godis/torrfoder och skitpåsar, leksak och mina "snabba" skor så jag kunde springa och muppa mig så hon kom igång.

Man får ingenting gratis med denna "varförskajaggörasomduvill" donnan. Haha😂

Stora tokiga hund!❤️

 
Vår tränare Emma är suverän!⭐️

Var även på BVC med Evan där allt var bra! Han blev även vaccinerad och Gud så högt han skrek! Det var nog det högsta skriket jag hört honom göra någonsin, men som tur var så blev han helt tyst och lugn igen så fort jag kramade om honom och sa att "mamma är här" ❤️❤️❤️ Min älskade lilla pojk! Börjar redan bli så stark och har världens finaste lilla leende så man smälter.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0