Att vara så här fast

Det är nu drygt tre veckor kvar tills bebis är beräknad och jag måste erkänna att jag börjar bli rätt less på att vara så här begränsad som jag just nu är. Känns som att jag inte kan göra någonting vettigt eller roligt. Sitter på min nu tjocka rumpa och bara sväller ännu mer. Kan inte röra mig som jag vill och det är frustrerande och långtråkigt.
 
Fyndade en ny spjälsäng idag via Facebook i alla fall. Det kanske klassas som att göra lite nytta. 100 spänn!! Inkl madrass, sängkläder och spjälsängsskydd. Sjukt billigt och väldigt välkommet då den andra började gå sönder och vara lite ranglig. Så Christer fick plocka upp den på vägen hem från jobbet och nu har vi bäddat rent den med Elinas sängkläder från andra sängen och ställt den på plats. Så nu behöver vi bara fixa stora sängen till Elina sen när bebis kommer. Så bebis får denna och Elina får storflickesäng.
 

Och bry er inte om vår fina lösning på mörkläggning vid fönsterna. Ett överkast över gardinstången. Kan inte ha riktiga mörkläggningsgardiner än förens vi bytt alla element då vi har såna där gamla nu som är lite brandfarliga om saker ligger direkt emot dom.


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Vilket kap!!! Trevlig Helg!

Svar: Ja ibland lyckas man ha lite tur.
Jenny Säfström

2016-03-04 @ 08:26:37
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0