Alizée Froment

Igår var en dag i hästens tecken! Jag, Pia och Anna åkte nämligen till Sigtuna ridskola för att gå på en clinic med Alizée Froment. Hon som var med på horseshow i Friends arena och red sin häst utan träns. Hon hade tagit med sig tre hästar, en liten ponnyhingst och två stora hästar, hingst och valack. 

En intressant clinic där hn fick igenom hur hon tänker och hur hon tränar. Dock så kändes vissa delar väldigt basic och inget man behövt gå på en clinic för att höra eller lära sig. Saker man redan har vetat hur länge som helst. Men i det stora hela så var det en häftig clinic och den lilla ponnyn var ju bara för söt! 

Evan var ju självklart med oss också så han har varit på sin allra första clinic. Även om han mest sov eller tittade på lamporna eller åt fel håll den mesta tiden. Lampor är ju så himla spännande!, mycket mer spännande än hästen. Haha!


Sen avslutade vi denna dagen med mera häst då jag red Pias Conny. Bockelibock får bli sammanfattningen av den ridturen, lilla busponnyn. Så idag har man sådär lagom ont i ryggen efter alla stötar. 

Känner mig faktiskt lite "rädd" att jag får så här ont i ryggen efter en ridtur. Tänk om det bara blir värre och värre som det blivit sista tiden även med Jacson. Hatar verkligen min rygg. Ska nog ringa å be om nya röntgenbilder och se om mina förändringar blivit värre. För ärligt så kan jag knappt räta upp mig när jag suttit ner en stund då det bara hugger. Och sömnen blir också rubbad av att jag inte kan vända mig utan att det gör ont. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0