En lååååång dag

En tidig morgon med Evan som inte vill sova mer, frukost, regnig kort promenad, sen storhandling. Redan efter det kände jag mig rätt trött. Men eftersom jag lovat Elina en pannkakslunch så var det bara att börja steka. Färgglada blev dom! Elina gillar att man färgar både pannkakorna och grädden men denna gången ville hon ha sirap till så då blev det vanlig vit grädda till oss andra.



Christer åkte sen till tippen med både skräp här hemifrån och från mammas lägenhet. Jag väntade hemma med barnen. När han var färdig så åkte jag ut till Anna där jag fick rida en sväng på världens bästa Jacson!❤️ Så härligt att få sträcka ut i en galopp på ängen barbacka. Underbara häst!😍 


Sen lite fika och kattgos med hennes nya lilla kattunge. Så jäkla söt och hur kelig som helst.

Efter vi tagit in hästarna på kvällen åkte jag hem igen och nattade barnen. Sen har jag suttit med jobb fram tills nu. Ca 2,5 timmars jobb äntligen. Har ju pausat lite i businessen nu när jag varit så trött men jag vill ju egentligen mer. Så idag efter lite ny energi från galoppen, så orkade jag både vika massa tvätt och fixa lite administration för mig själv, samt lyssna på lite utbildning. 


Men ny säger jag god natt, alldeles för sent då jag misstänker att min lille charmis kommer vakna tidigt som vanligt. 


Natti natti! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0