1 december redan!!

Tiden springer iväg och jag hinner verkligen inte med. Redan december och nu börjar jag bli stressad att jag inte är klar med julklappsshoppingen. La en beställning idag från jollyroom och stor och liten med lite saker till barnen men de andra då?? Christer, mamma; Charlie mf.... Hmmmm måste fundera ut nåt roligt men inte föl dyrt som jag kan ge i julklapp. Vill ju verkligen ge nåt men har inte så mycket pengar över denna månad tyvärr. Man märker tydligt när man har vabbat en del månaden innan. Och snart går jag på mammaledighet igen och då blir det tight budget igen som gäller. MEN jag kan ju alltid försöka satsa mer på min andra business med forever. Det kan ju faktiskt bli min räddning. Just nu har jag den businessen som hobby, liten extrainkomst. Kanske vill du också komma igång?
Eller varför inte beställa en fin julklapp av mig från forever till någon du håller kär? Vi har ju faktiskt två vinnare nu i vårt sortiment bland annat. SÅ roligt! Aloe vera gel som vann som årets hälsoboost i swedish health awards 2017, och infinite serumet som kom på 2:a plats i beauty awards 2017. Kika gärna in på min hemsida http://myaloevera.se/jennysafstrom och se om ni hittar nåt ni vill beställa i julklapp eller till er själv. 
 
 
Ska försöka gåra några inlägg lite senare om våra senaste dagar/ veckor när jag inte uppdaterat så mycket. Så ni får veta vad vi haft för oss.
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0