stallkväll

Christer hann komma hem lagom till middagslagningen så vi fixade allt tillsammans. Det är ju trots allt alla hjärtans dag idag och fick dessutom en jättefin kruka med små rosor i. Maten vart god igen och det är faktiskt väldigt mycket roligare att laga mat efter recept. Kyckling med tagliatelle, broccoli, sås och toppat med morotsblommor. Gillar redan detta koncept med matkasse.
 

Efter middagen åkte jag ut till min fina häst. Som jag saknat honom nu när hela helgen gått och måndagen utan att få pyssla någonting knappt. Men eftersom han gick hårt igår på en 2 timmarstur med Anna så körde jag enbart skritt barbacka idag. Men vi tränade ändå. Tempoväxlingar, halter, bakdelsvändningar och mycket fokus på lång och låg i formen. Att han ska fram med nosen mer då han gärna vill gå bakom lod. Vill få honom mer fram på bettet med lite mer stöd.
 
Fixade även ordning så han så småningom kan börja få kraftfoder också nu när han ändå rids så pass mycket. Foderlådor på plats och hinkar fixade. Gult är vår färg! Sen fixade jag även en punktlista med vad som gäller när man tar hand om Jacson. Eftersom vi nu är tre stycken som ska pyssla och rida så måste jag ha ordning så att alla ska förstå och göra lika. Och såklart för att inget ska glömmas bort.
 

Tur Christer äter så mycket yoghurt hahaha..
 
Dags att duscha och sen sova. Ny dag imorgon och förhoppningsvis känner jag mig inte lite tankspridd då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0