En kanonfredag

Minus lite tjafs med Elina. Men så är det ju nästan varje dag. Vi har idag spenderat större delen av dagen med Eva och hennes dotter Julia. Vi var iväg först på Rusta och handlade lite och sen på stadium outlet. Och nu äntligen har jag nya gymskor så jag kan börja träna igen. Har ju slarvat bort mina andra. Typiskt mig... har säkert glömt dom på gymmet och sen har dom väl kastats. Men här är mina nya! 😃

350:- som hittat!! Så nu har jag inga ursäkter längre, är bara släpa mig iväg.

Vi åt pizza till lunch och har snackat massa skit mesans barnen lekt här hemma efter shoppingturen. Sen när de gått hem så har jag passat på att dammsuga och moppa golvet. Så nu är det bara jag själv som behöver fräschas till inför en kväll med god middag och lite bowling med mina fina kollegor.

Har även gjort vattenbyte till Clifford och grävt runt lite i hopp om att hitta nån räka och JAAA jag hittade tre överlevare!😃 så nu får dom tre bo i stora akvariet. Där dom i och för sig inte syns någonting då gruset är samma färg som dom men där är i alla fall förhoppningsvis inga fiskar som äter upp dom. Hittade en halväten räka hos Clifford i tre delar utan huvud.😕 Måste nog skaffa ett räkakvarium till de tre musketörerna istället på 10 l. Snälla Christer, blink blink!!!😉 vill inte att dom också ska dö.

Nu måste jag duscha!



Kommentarer
Postat av: Karolina Nilsson Grenabo

Snygga skor! Hoppas de är lika bra på som de ser ut men addidas brukar ju göra bra saker :)

Svar: Tack! Ja jag hoppas dom är sköna. Kändes som så i affären men är ju skillnad när man väl använder ordentligt men jag tror dom är bra.
Roligt att du hittat hit.😃
Jenny Säfström

2017-03-03 @ 19:17:04
URL: http://grenathegreatest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0