veckan som gått

Lugna dagar bakom mig utan något speciellt att berätta. Måndag, tisdag och onsdag hade jag ju Primo. Vi var även en sväng i Farsta centrum på onsdagen eftersom Christer var ledig och ville köpa nya skor. Sen på torsdagen så fick Elina vara ledig så då passade vi på att bland annat besöka öppna förskolan på eftermiddagen. Innan hemfärd fick båda barnen gunga en stund i parken också. Evans premiärtur.
 

Sen på kvällen på torsdag efter att Evan vilat en stund så började han helt plötsligt kräkas. Och sen fortsatte det så hela natten. Fattar ingenting, från att varit pigg hela dagen till att börja spy som en gris. Jäkla magsjuka! Så jag tillbringade hela den natten i badrummet och mesta tiden i duschen med honom. Så Christer fick gå hem tidigt från jobbet på fredagen så jag skulle få vila en stund. Var ju obefintligt med sömn för min del den natten. Sen slutade han kräkas vid kl 5 på morgonen. I med vätskeersättning och vila. Så fredagen var en väldigt lugn dag.
 
 
Och idag lördag har jag varit och jobbat. 9-18.30 Så verkligen hala dagen har gått. Christer och Evan har varit hemma och tagit det lugnt idag med och kurerat sig. Och Elina har varit med sin kusin Julian och hans familj och sett på bio. Hämtade henne på vägen hem från jobbet så hon har varit där hela dagen. Dom hade busat och bytt kläder med varandra och ätit både godis och popcorn.
 
I morgon ska jag jobba igen. Måste typ gå och lägga mig nu om jag ska orka. Känner mig helt slut! Ryggen värker och ögonen går i kors. Önskar så att jag hade ett jobb där jag kunde ta med mig Harry på dagarna. Det vore ju drömmen. Min lilla Tjockowauwa!
 

Skulle vilja börja föda upp små chihuaor i liten skala, det skulle vara kul! Dom är ju så förbaskat söta!
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0