jobb, vab, pyssel, allt om vartannat

Snacka om dålig uppdatering igen.. Har verkligen blivit sämst sen jag blev tvåbarnsmamma. Hur ska det då gå när jag har 3 barn sen... GAAAAHHHH!!! Hahaha.
 
Dessa två veckor har rullat på med jobb och vab om vartannat. denna veckan är det vab med Elina som har feber, hostar och är hes. Så Evan får stanna hemma han med. Passar på att pyssla, rita, titta på film och sånt som är mysigt att göra men inte så ansträngande. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiden går ganska fort nu tycker jag. Man hinner inte alls allt man skulle vilja hinna och det blir inte bättre av att jag är konstant trött heller. Är nu i v. 27, eller 26 + 3 och jag börjar känna mig stor. Ser inte mina fötter längre när jag står vanligt och tittar ner. Drygt 3 månader kvar nu bara sen har vi en till stjärna!
 
Hoppas på att försäkringskassan ska gå med på att jag får gå lite tidigare från jobbet denna gången. Känner att energin att plocka pall och lyfta verje dag inte känns så optimalt just nu. Mitt tempo är långsammare och ryggen börjar kännas mer och mer. Tur är ju i alla fall att jag kan jobba lite extra med min andra business också där jag kan välja precis själv hur mycket jag orkar för tillfället. 
 
Ska börja förbereda lite julklappar snart också. I tid i år tänkte jag så jag slipper bli så stressad. 
Dags att krypa till kojs nu. God natt alla fina!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Dum fråga kanske. Men hur reggas ditt jobb med Forever Living? Får du vara hemma med pengar från försäkringskassan när du jobbar med det? :)

Svar: Ja det får jag, där tjänar jag ju pengar när jag säljer en produkt. Har ingen ”lön” där som i mitt vanliga jobb. Kanske blir det skillnad om jag bygger upp en större verksamhet.
Jenny Säfström

2017-10-27 @ 22:05:10
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0