Låt lördagsmyset börja

Idag har jag fått sova middag! Så välbehövligt och skönt efter flera oroliga nätter med täppta små näsor. Jag gick upp med barnen i morse men sen när Christer vaknat så kunde jag gå upp och lägga mig en stund igen. Så denna dagen fortsätter i samma lugna anda som tidigare i veckan. Barnen är nu feberfria men näsorna är snoriga och täppta samt att både Evan och Elton hostar en del. 

Christer har precis dragit iväg på personalfest med jobbet och jag och barnen smygstartar lördagsmyset redan nu. Lördagsgodis till barnen och semla till mig!😋 älskar semlor!!! 

Ska kolla lite på datorn medans bilarfilmen rullar på tv:n för säkert 10 gången denna veckan. Evans favvifilm! Elina kollar egen film uppe i vårt sovrum då hon vill vara ifred. 

(null)

(null)

Min hästabstinens är enorm just nu. Som jag sagt hela veckan. Jobbigt!!!! 
Får försöka fokusera på vad jag vill sy istället så jag tänker på annat. Även om det är svårt. Saknar att galoppera! 

Och vet ni?... när jag var ute med hundarna innan idag och var på väg hem i vårat radhusområde så hörde jag kacklande. Så vara tvungen att smyga fram till staketet och mycket riktigt, där inne på tomten fanns 6 st hönor!!! Snacka om att bli paff! Får man ens ha det i radhusområde?? Ja tydligen om man bor på en hörna. Synd för oss då annars hade det varit kul att kunna ha. 

(null)

(null)

Nu ska jag njuta av min semla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0