Slapparfredag

Hej alla!
I morse blev jag väckt halv 6 av Evan som inte ville sova mer. Han fick komma över till vår säng och ligga och mysa med mig och Elton. Så vi drog oss tills kl var ca 8.15. Och då var vi tvungna att kliva upp då lilla Elton valde att bajsa ner hela mig och dessutom så Evan fick på sig också då han inte kunde sluta klänga på mig som var helt kladdig. Hur kan en sån liten människa få ut så mycket bajs så det läcker så mycket från blöjan??  Helt otroligt! Så det var bara att fylla badkaret till Evan och så gick jag och Elton in i duschen och tvättade oss. 

(null)

(null)

(null)

Rena och fina igen så gick vi ner och åt frukost. Elina stannade uppe och kollade film. 

Idag kör vi en slappardag framför tv:n. Evan sover middag nu här bredvid och jag sitter med Elton som inte alls vill lämna min famn idag. Gråter så fort jag försöker lägga ifrån mig honom. Han vill vara nära.

(null)

(null)

Hade velat sy lite idag men eftersom bebis inte vill sammarbeta så får det vänta. Sydde i alla fall en mössa till Evan igår av nya tyget jag köpt. 
Måste köpa en tvillingnål så jag kan göra fina sömmar sen när jag ska försöka mig på att sy mer kläder. 

(null)

Annars i veckan har jag umgåtts med Jenny här hemma. Samt så har jag fikat och käkat lunch med Eva och Anna. 

(null)

Får se om jag kan lyckas sy lite mer ikväll eller kanske redigera några bilder. Så många saker jag vill bli bra på.  Annars fortsätter jag bara att slappa med barnen och tar fram fredagsmyset sen. Är rätt så trött idag så kanske är bra att bara göra ingenting. 

Vad guör ni idag? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0