Film och stall idag

Jag kom aldrig iväg på kick offen igår då jag sovit på tok för lite den natten. Blev en dag hemma och bara tog det lugnt istället samt så var vi på en husvisning. Min energi är verkligen låg just nu så idag har det också varit en lugn dag. Jenny kom hit och lånade vår tvättmaskin så vi har suttit och kollat på film hela dagen. Sen kom även Eva förbi på en kopp kaffe också. Trevligt med sällskap. 

När barnen var hämtade så kom Albin förbi och lekte en stund innan jag och Elina åkte ut till Jacson som blivit öm i hovarna igen. Vi hjälpte Anna att pyssla om honom och kvällsfodra. Han är så go denna stora fina häst! Så speciell!❤️ Så nu har jag hämtat lite ny energi inför morgondagen. Hästar är verkligen balsam för själen. Och Elina tyckte också det var mysigt att få borsta och även sitta lite på honom i stallgången för att kunna borsta rygg och rumpa. Världens snällaste Jacson med världens största hjärta och bästa tålamodet.

(null)

(null)

(null)

I morgon väntar ett besök hos barnmorskan för kontroll.  Endast 11 dagar kvar nu till bf, helt stört ju. Fattar inte riktigt att det faktiskt ska komma en bebis till. Evan är ju fortfarande min lillplutt. Nu börjar man räkna ner på riktigt. Kanske borde packa den där BB väskan i morgon också så den står redo, man vet ju aldrig när bebis behagar titta ut. 

God natt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0