Hej igen bloggen!

Oj vad tiden går. Redan januari och bara 18 dagar kvar till min bf. Sjukt ju! Har nog fortfarande inte riktigt fattat att jag ska få en till bebis. Kommer nog inte riktigt sjunka in förens jag ligger där på förlossningen med värkar och och lustgasen i högsta hugg. Men jag börjar känna mig tung nu. Riktigt tung! Blir andfådd för minsta lilla och måste ta vilopauser ofta. Men förutom det och tröttheten så känns ändå graviditeten bra. 

Vi firade in det nya året hos Christer vän Tobbe med hans familj samt två andra familjer ute på Ekerö. Båda barnen höll sig vakna ända till 12-slaget och kunde därför se lite nyårsraketer med Christer. Själv satt jag inne med hundarna. Var rädd att Hilda skulle bli rädd men till min förvåning så var det Harry som reagerade. Han skakade och sprang och gömde sig under min jacka under skohyllan. Han som inte reagerat något de tidigare åren. Lilla skrutten. 

Under mellandagsrean unnade jag mig själv en kurs i både fotografering samt en kurs i redigering i Lightroom online. Det var halva priset så jag fick båda kurserna till priset av en. Så äntligen ska jag lära mig mer! 

Barnen har haft jullov och idag var första dagen på förskolan igen.  Hämtade hem två glada barn men som byttes mot två gnällspikar så fort vi kom hem. Båda trötta tror jag. Sen så vart Elina besviken då jag hämtat ut hennes pris hon vunnit på en tävling på hundmässan, som visade sig vara ett annat pris än det hon ville ha. Hon ville ju INTE ha en fluffig hund. Men efter middagen och när hon lugnat ner sig så tyckte hon ändå att den var lite söt ändå och höll på att somna i soffan med den. Och fin bädd, koppel, matskål och väska var också med i priset. Och juste, en fin kopp som jag fick äran att dricka kaffe ur.

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var jag och Elina ute och hälsade på Jacson och hjälpte Anna att tvätta hans ben. Hon har olyckligt vis brutit sin handled.  Sjävklart ville Elina sitta på Jacson så det fick hon medans vi höll på med hans ben. Snällare häst finns verkligen inte. Sån tur att Anna köpte honom av mig så jag alltid kan hälsa på och åka och pussa på honom.  Han har en speciell plats i hjärtat, finaste dunderklump!❤️

(null)

Visst saknar man att ha häst... någon dag kanske det är min tur igen. 

Snart dags att natta barnen. Sen blir det nog ett varmt bad med ansiktsmask och tvätta håret. Samt hänga lite nytvättade påslakan på tork. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0