Så härligt väder ute!

Alltså vilja fantastiska dagar vi haft med vädret. Helt otroligt ju hur varmt och skönt det varit ute. Nu är man extra tacksam över att bo i ett radhus med en liten baksida som man kan sitta ute och njuta på. Nu saknar jag bara att ha lite fina blommor här och att huset är nymålat. Men den biten får vi fixa när Christer är hemma. 

I helgen var vi en stund på en marknad i centrum. Ponnyridning och massa kul för barnen. Köpte en fin ny handväska till mig själv i ett av stånden och så fikade vi med Eva och Christers mormor. 

Sen var jag och Eva iväg på middag och Mary Kayparty hos Malin. Henne har jag inte sett på jätte länge så det var kul. Roligt också att få testa produkter från Mary Kay. Jag är ju annars väldigt nöjd med mina kära Foreverprodukter. Men sminket var intressant. 

Söndagen var hemgångsdag för Snobben. Han blev så glad när Thomas kom och hämtade honom.❤️

Denna dag var jag även iväg på Foreverkul! Teamfika hos andra Malin där vi pratade om massa bra sommartips och hade det trevligt. Sen blev det grillat till middag och lite fix av buskar, rabatt och gräsmatta på framsidan.

Måndag spenderades mestadels hemma. Julia kom hit efter skolan och lekte och vi var ute i solen. Och idag har hon kommit hit igen. Roligt att hon trivs så bra här och känner sog välkommen. Mina barn älskar att vara med henne och det känns toppen. Hon är som en extra storasyster till dom. Bad i vår otroligt stora pool och härligt häng i solen hela dagen! När till och med Harry lägger sig i skuggan, då är det varmt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ska passa på att steka lite i solen nu innan Elton vaknar. För då blir det till att sitta i skuggan. 

Härlig tisdag!! Älskar att bo i hus, även om drömmen är gård eller villa. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0